mandag den 12. november 2012

Yeah i'm online!

Yeah! Så kom jeg også i gang, i den store "stygge" blogverden! Overvejelserne har været mange og store, men nu tog jeg endelig beslutningen om at springe ud i det med begge ben. Min interesse for neglelak er kommet snigende stille og roligt de sidste par år, og jeg synes at det var på tide at dele min glæde med andre.
Jeg er helt klart en stor fan af Essie der findes i alverdens farver, som også fylder den stor del i min samling. I løbet af sommeren, har jeg fået øjnene op for de unikke og fantastiske indie/franken brands, som jeg selvfølgelig vil vise her på bloggen.

Stay tuned - jeg vender tilbage med masser af lækre neglelakker!

2 kommentarer:

  1. Sikke en lækker blog du har. Jeg kan rigtig godt lide din "simple" stil og supergode billeder. Faktisk synes jeg din blog er mere interessant end de fleste af de store danske negleblogger. Thumbs up!!!! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åhhh.. mange tak for de søde ord - de varmer virkeligt! Det er skønt med noget feedback, da det jo bare er et projekt jeg går og tumler lidt med selv :-) Jeg er helt klart bare ofte til simplet design - også derfor at jeg nok ikke så tit springer ud i vilde nail arts. Det kan jo være sindsygt flot, men det er bare ikke mig :-)

      Slet