fredag den 4. januar 2013

Ciaté Glass Nail File Mini

Ciaté Glass Nail File Mini

Jeg fik denne lækre Ciate glas fil i julegave - eller faktisk fik jeg den store udgave - men jeg valgte at bytte den til mini udgaven, da jeg synes at den er mere handy. 

Jeg har kun en ting at sige - I LOVE IT! Den fungerer perfekt og kommer desuden i et lille fint etui, der beskytter filen når den er med på farten. 

Før brugte jeg en gammel glas fil fra Matas. Jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt det var en glas fil, da den overhovedet ikke fungerer lige så godt som denne. Der er ingen tvivl om, at jeg fra nu af altid har denne med mig - overalt!

De kan købes i Magasin samt på deres webshop. Pris: Stor 110,- Mini 55,-

2 kommentarer:

 1. Den ser fin ud - hvis man da kan sige det om et stykke lige hvidt glas ;-)
  Jeg har ikke prøvet glasfile (jeg har gele negle så jeg er i tvivl om glasfile overhovedet er nødvendig/har en effekt) men jeg er stensikker på at man får MEGET mere for pengene ved feks at købe en Ciaté fremfor Matas´:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan desværre slet ikke med gele negle.. Det er jeg bare alt for klodset til ;-)

   Men ja - helt klart bedre kvalitet ved Ciaté end matas. Dog synes jeg at en pris på 55 kr er rigtig billigt for en så lækker fil. Mener at OPIs står til omkring 150.. Selvf er der tale om mini udgaven - ved ikke hvad Ciaté har tænkt på da de lavede den store udgave.. den er noget så klodset!

   Slet