tirsdag den 27. november 2012

GIVEAWAY!! - Essence Twilight


I sidste uge løftede jeg sløret for, at jeg havde en lille giveaway på vej. Du kan vinde disse 3 smukke neglelakker fra Essences "Twilight - Breaking dawn part 2" kollektion:
  • Jacob's Protection
  • Alice Had a Vision
  • Edward's Love
Neglelakkerne er helt nye og købt i Tyskland (forhandles ikke i Danmark). De er limited - hvilket vil siges at de kun er lavet i et begrænset antal.

Det eneste du skal gøre for at deltage er, at blive fast læser på min blog (tilmeld i fanen til højre), samt skrive en kommentar på dette indlæg med din mail adresse samt svare på følgende spørgsmål:

Hvilken film eller TV-serie synes du, der burde laves en neglelak kollektion til? (Kan både være nye og gamle film eller TV-serier)

Jeg trækker en heldig vinder, når vi når 45 faste læsere på bloggen! Så del gerne bloggen :-)

Du kan se swatch af de tre smukke neglelakker her

*Konkurrencen gælder kun for danske adresser

58 kommentarer:

  1. Jeg kunne godt tænke mig en kollektion inspireret af alle Wes Craven's film. Jeg ved godt, det ikke er en bestemt film eller serie, men jeg er stor fan af manden, og han har gang på gang fået mig til at grine, juble og gyse på en gang.
    denlilleverden@ofir.dk

    SvarSlet
  2. jeg kunne godt se det sjove i en simpsons kollektion (jeg ved ikke om den findes allerede) men det kunne da være for fedt med en marge og homer lak.

    maibrittj_@hotmail.com

    SvarSlet
  3. Hvis jeg skulle vælge en tv-serie som skulle være inspiration til en kommende neglelak kollektion, skulle det heeelt klart være Sex and the City. Jeg elsker bare denne serie, og kan lige se neglelakkerne for mig, Super "stylish", sexet og sjovt :D

    anne.baungaard@hotmail.com

    SvarSlet
  4. jeg kunne rigtig godt tænke mig at der blev lavet en kollektion til serien sex and the city :D nu når serien handler meget om mode (blandt andet) så synes jeg der burde være en neglelak kollektion til :)

    cecilie1992@yahoo.dk

    SvarSlet
  5. Hmm.. Tjah.. Den er jo svær.. Tror det skulle være Den Grønne Mil.. Hvilke farver den skulle indeholde, kan jeg ikke lige komme på. :-P

    lindaguldahl@gmail.com

    SvarSlet
  6. Ghost whisper! - (mener jeg det staves). Linda - som hun hedder i serien - er helt fortryllende smuk, så kan kun forestille mig, at der ville komme nogen fortryllende lakker hvis det skulle være! :)

    sofielaustsen@gmail.com

    SvarSlet
  7. Hmm, min umiddelbare indskydelse var Ringenes Herre, da det er absolut yndlingsfilmen herhjemme. Den kan der faktisk laves flere kollektioner over. Grønne- og jordfarvede nuancer for hobbitterne og mere glimtende for elverne. Måske kan der endda blive plads til en selvlysende for sværdt Stik, der lyser blåt når der er orker i nærheden :)

    kh
    Simone
    culparmaiel@hotmail.com

    SvarSlet
  8. 90210!!! Jeg har siddet klistret til skærmen ved begge udgaver, så det ville være stort for mig at have en række lakker med det tema :-p

    neglelir@gmail.com

    SvarSlet
  9. Hm.. Den første der lige dukkede op var "Drop dead diva", tror der kunne komme nogle ret fede farver frem hvis man lavede en kollektion over serien.. :)

    SvarSlet
  10. Den fedeste serie i min verden er Sons of Anarchy. Fed, rå biker serie, måske der kunne følge noget nitte pynt eller noget med. (lidt som Ciate med caviar manicuren eller lignende) ;)

    Mvh Katrine katte.binns@gmail.com

    SvarSlet
  11. Åh, der er så mange som man kan lave en neglelak kollektion til. Men jeg vil mene at der burde enten være en neglelak kollektion til Charmed (Heksene fra warren manor)eller Harry Potter, da jeg synes det kunne blive til nogle fede neglelakker til disse :-)

    rebeccarosshansen@gmail.com

    SvarSlet
  12. Jeg synes det kunne være mega fedt hvis der blev lavet en kollektion til alle de der prinsesse disney film, mand jeg tror der ville komme nogle flotte glitterlakker!

    Vicki - Vickzianails@gmail.com

    SvarSlet
  13. Friends! En af mine yndlingsserier, kunne lige forestille mig nogle lakker inspireret af personerne osv. ;)
    mettemohr@hotmail.com

    SvarSlet
  14. The Vampire Diaries.
    Uhhh, nogen spændende nuancer man kunne lave med den serie.

    sissehelena@gmail.com

    SvarSlet
  15. Kunne være fedt med en Glee collection :)

    linehhojlund@gmail.com

    SvarSlet
  16. Ville være virkelig lækkert at vinde :)
    Hvis jeg skulle vælge, ville det blive criminal minds - jeg elsker bare den serie :D

    SvarSlet
  17. Desperate Housewives !!!
    Jeg elsker den serie og synes det er vildt sørgeligt at det er den aller sidste season :-(
    Men helt klart desperate housewives !:-D

    -Anne
    anhaje@live.dk

    SvarSlet
  18. Jeg har altid drømt om en kollektion om min ynglingsfilm som er Ringenes herre :) Men Star Wars kan man da heller ikk gå galt i byen med ;)

    Superflotte lakker ellers :D

    SvarSlet
    Svar
    1. star wars var også min tanke nummer 2, da det er kærestens yndlingsfilm. Så kunne det være man kunne lokke ham til at købe et par flasker til mig, bare pga. navnene :)

      Slet
  19. Hvis jeg skulle vælge en film der skulle laves en kolloktion til, så skulle det klart være Ringenes Herre! Fordi at det simpelthen er nogle af de bedste film nogensinde. Og så tror jeg at man kan få nogle helt fortryllende farver uv af dem :j

    SvarSlet
  20. Der er så mange at vælge imellem og de 3 første jeg kom i tanke om var Ringenes herre, Harry Potter og Vampire Diaries, da jeg både har læst bøgerne pog set filmene og tror der kunne kommer nogle fede serier ud af dem :-)

    SvarSlet
  21. Jeg synes helt klart det kunne være fedt med en Prison Break kollektion, er så vild med den serie. :)

    Karina_larsen78@hotmail.com

    SvarSlet
  22. Jeg kunne godt tænke mig en kollektion fra "Scrubs", den tror jeg kunne være sjov! :D

    MarianneAndersen1992@gmail.com

    SvarSlet
  23. Jeg synes det fedeste kunne være en kollektion fra "friends" - Kan se jeg ikke er den eneste der synes det :-) Eller Beverly Hills 90201.

    christina.rand@get2net.dk

    SvarSlet
  24. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  25. Jeg synetes at man skulle lave en kollektion til "Docter who" som kører lige nu på DR HD, det er en seince fiktion serie :)
    zira12.98@gmail.com

    SvarSlet
  26. Jeg ville nok sige friends.. Eller how I met your mother - det kunne være fedt :-) Min mail er kathrine2709@gmail.com :-)

    SvarSlet
  27. perbil_ipod@hotmail.com
    Lak serie inspireret at Bones kunne være fedt. Flotte jordfarver kunne jeg godt bruge flere af :-)

    SvarSlet
  28. Ohhh de lakker vil jeg gerne vinde :-)
    Jeg ville elske at se skønne lakker med disse temaer: Star wars, Game of Thrones, South Park, Gossip Girl, Kill Bill, Edward Scissorhands og Austin Powers filmene :-)

    SvarSlet
  29. Jeg kunne godt tænke mig, at der kom en kollektion til serien Grey's Anatomy :-)

    JulieM93@hotmail.com

    SvarSlet
  30. Jeg tænker Simpsons kunne være lidt sjovt, ellers sådan en gammel serie som mcleods daugthers (bare fordi jeg er helt opslugt i den serie lige nu)

    Pia / Www.moenneberg.blogspot.com
    Pialyng@live.dk

    SvarSlet
  31. Hej
    Jeg ville gerne se en lak kollektion fra Gone with the Wind - jeg tror det ville være en flot kollektion med dybe mørke farver ... Super flot.
    Knus Mette
    Mkh1970@gmail.com

    SvarSlet
  32. Helt klart Lord of the Rings til en neglelakkollektion!

    lindberg_dk@hotmail.com

    SvarSlet
  33. En "Once Upon a Time"-kollektion kunne da være ret sjovt :)

    SvarSlet
  34. Der mangler en kollektion til min yndlingsserie! Desperate Houswifes. Tænk at lave en lak til hver karakter. Bree: grøn der matcher til hendes smukke røde hår. Gaby: den vildeste glitterpink. Jeg kunne fortsætte. Bare ærgeligt at serien ikke gør det :(
    Btw så er Twilight lakker da geniale! Elsker de film. Og farverne er smukke.
    Lisa_Waldhaus@hotmail.com

    SvarSlet
  35. En 'How I Met Your Mother'-kollektion ville være fantastisk! Selvom 'WellNails' har lavet nogle smukke lakker inspireret af flere episoder. Bl.a. den kjole Lily havde på da hun sparkede en koreansk Elvis mellem benene. Den hedder også sjovt nok 'Kicked Korean Elvis in The Nards'. Hvis ikke du har set dem endnu, vil jeg anbefale at tjekke lakkerne ud (http://www.facebook.com/WellNailsVarnish/photos_stream).

    En anden kollektion skulle helt klart inspireres af 'Phineas & Ferb' fra Disney Channel. Jeg har lavet næbdyret-Perry nail art, men jeg mangler den helt perfekte farve på hans pels! For denne her er for mørk: http://nailitagnes.blogspot.dk/2012/10/doo-be-doo-be-do-ba-perry-platypus.html , nå det var vidst nok links og idéer. Min mail er agneskjoeller@gmail.com!

    SvarSlet
  36. Jeg syntes at man burde lave en negle kollektion til film serie "Grease", jeg bliver altid i så fantastisk humør af at se dem, syntes jeg ville være super fedt! :-)
    knmaja@hotmail.com

    SvarSlet
  37. Jeg stemmer klart for en Ringenes Herre kollektion (og mon ikke der nok skal komme et par stykker i anledning af Hobbitten?). Der er både noget for de farveforskrækkede - jeg tænker jordfarver, mørk grå og måske en mørk rødbrun. Der er også til de romantiske - jeg tænker Elverne i hvidt og sølv. Og endelig en række klare farver - måske inspireret af de mange flotte naturbilleder. Helt sikkert en klar grøn. Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste her, der har tænkt tanken, så måske har man lov at håbe, at det bliver til virkelighed :)
    Min mail er amaliemus@gmail.com

    SvarSlet
  38. Sikke en lækker blog!
    Og fedt med tema-lakker! er helt forgabt i denne!

    Et andet fedt tema kunne være Hunger Games, med nogle lækre træfarver og ildrøde samt masser af glitter! :)

    mail: lui.hg @hotmail.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg mener det er OPI der har lavet en hunger games kollektion, men er ikke sikker. Men ved dog lakkerne findes :)

      Slet
    2. Jeg undersøgte det faktisk lige efter jeg skrev og det er helt rigtigt. Sjovt nok i lige nøjagtigt de farver jeg skrev.. Den skal vidst opstøves, da det er favoritbøger! :-)

      Slet
    3. Det er China Glaze som har lavet Hunger Games lakkerne ;)

      Slet
  39. Jeg synes, det kunne være fedt med en Phantom of the Opera neglelak collection C:
    mathilde-piin@live.dk

    SvarSlet
  40. Min umiddelbare tanke var en disney kollektion, eller en star wars :-)
    Min man er katrinehermansen@outlook.com

    SvarSlet
  41. Jeg kunne godt tænke mig en Vampire Diaries kollektion :D

    sissehelena@gmail.com

    SvarSlet
  42. En Pride and Prejudice ville være smukt :)

    SvarSlet
  43. Uh, det er jo svært...nogle af mine favoritserier og film har allerede kollektioner, godt nok Indie produceret: Firefly, Dr Who, LotR har Nerd Lacquer allerede lavet. Den jeg måske godt kunne tænke mig at se produceret er Dexter, ikke fordi det er min yndlingsserie, men mere fordi jeg tror, der kunne komme noget rigtig interessant ud af det.

    SvarSlet
  44. jeg ville ELSKE en gossip girl kollektion! uuuh, det ville være fantastisk :p både i fine pige farver, men også lidt dystre..

    malenep1991@gmail.com :-)

    SvarSlet
  45. En kollektion baseret på Dirty Dancing! :-) Så ville jeg være solgt!

    God weekend :-)

    Carina // carinaliving.bloggersdelight.dk
    carinaliving @ gmail.com

    SvarSlet
  46. En kollektion over Ringenes Herre!

    lindberg_dk@hotmail.com

    SvarSlet
  47. Der gik faktisk rygter om en Office kollektion, som skulle være lavet af Essie. Men det er desværre kun pjat.. Mit ønske er så, at den var ægte :-D

    Kh Marianne

    SvarSlet
  48. Læser nr. 46 håber ikke at det er for sent at være med :)

    Jeg synes helt klart der skal laves en neglelakserie til Transformers!! Tænk lige over de lækre metaliske farver der er bare på Opimus Prime :D

    mvh frkvaegt@gmail.com

    SvarSlet
  49. Nr. 47 vil også være med.

    Jeg kunne godt tænke mig en kollektion baseret på Supernatural!

    mvh

    Marie, velfa@hotmail.com

    SvarSlet
  50. Jeg kunne vild godt tænke mig en kollektion baseret på serien Venne, den er virkelig bare vild sjov! :D

    -Astrid

    Astrid_fogh@hotmail.com

    SvarSlet
  51. Hov glemte helt at skrive min mail adresse længere oppe.

    Camilla Corbett

    Info@nailsbycorbett.dk

    SvarSlet
  52. Jeg synes helt sikkert at Beverly Hills 90210 skulle have sin egen kollektion. Det kunne fx OPI sikkert få mange sjove navne ud af :-)

    Mail: dannerfjord@live.dk

    vh Anne Lotte

    SvarSlet
  53. Kunne bæte fedt med en kollektion med venner ;-)

    Karina Holse Schrøder
    Karina@hemmelig.dk

    SvarSlet
  54. Kunne bæte fedt med en kollektion med venner ;-)

    Karina Holse Schrøder
    Karina@hemmelig.dk

    SvarSlet